МЕЖДУ ПРОЦЕДУРИТЕ СКЕНАР В КУРСА НА ЛЕЧЕНИЕ

Не правете водни процедури в продължение на два часа след процедура СКЕНАР, за да се съхрани информацията на кожата. При използване на Лечебно одеяло не се препоръчва пране на индивидуалното постелъчно бельо. Всеки ден се наблюдавайте за своето общо състояние, настроение, сън, апетит, работоспособност. Не пропускайте моментът, в който започват положителните промени, което означава, че Вашият организъм е започнал общо преструктуриране и е подобрил саморегулацията си. Често оглеждайте кожата си и задължително отбележете появата на нови „елементи” по нея – петна, промени в цвета и др. Прието е това да се оценя положително – признак, че Вашата болест „се лекува отвътре навън”.

Запомнете, че изменението на Вашите оплаквания съвсем не означава влошаване. Много често в хода на процедурите СКЕНАР оплакванията могат да се засилят – дори да се появят нови. Задължително отбележете пред лекаря (СКЕНАР терапевта) това, но не си позволявайте съмнението да се загнезди във Вас. Всички изменения във Вашия организъм са част от преустройството му, което при различните хора протича по различен начин и зависи от началното състояние на организма. Запомнете, че в процеса на оздравяването първо се подобрява функцията на болния орган, а по-късно неговата структура. Потвърждението със стандартните обективизиращи тестове – КАТ, ЯМР, УЗД и лабораторна диагностика винаги ще закъсняват в сравнение със субективното усещане за подобрение. Ориентирайте се по начина, по който се чувствате!

Съзнателно помагайте за по-бързото възстановяване и оздравяване!

Не се опитвайте да спрете болестта, съзнателно я подтиквайте към развитие – колкото по-скоро болестта премине през всички цикли на развитие, толкова по-бързо ще настъпи оздравяване.

Отбелязвайте и най-малката крачка напред – не забравяйте да похвалите организма си за това!

Предишна страницаСледваща страница

Advertisements
%d bloggers like this: