СЪВЕТИ КЪМ НАШИТЕ СКЕНАР ПАЦИЕНТИ

Никога не губете вяра! Научете се да обичате себе си и своето тяло! Посветете 2-3 седмици от своя живот за лечение в нашия център за терапия СКЕНАР, който се отличава от обичайните за Вас методи на терапия. Подгответе се за възприемане на новото. Внимателно прочетете информацията, която сме приготвили за Вас. Тя ще Ви помогне да постигнете оптимални резултати с терапията СКЕНАР.

• Наложете си да повярвате, че вие можете да оздравеете и бъдете готови да разберете всички изменения във вашето състояние в процеса на лечение като последователно движение към възстановяване. Основна роля за вашето оздравяване ще играе вашият собствен организъм – научете се да му се доверявате.

• Научете се да разбирате езика на вашето тяло и слушайте какво и как то се опитва да ви съобщи за своето състояние и потребности.

• За да може лечението за бъде максимално ефективно, постарайте се да сведете до минимум всички силни външни въздействия: традиционен масаж, психотерапия, мощна физио- и мануална терапия, алкохол, наркотици, психотропни вещества и други. По възможност максимално ограничете приемът на медикаменти.

Следваща страница

Advertisements
%d bloggers like this: